Det praktiske

Oprettet: 26. Marts 2019
Senest opdateret: Tirsdag, 26. Marts 2019 08:09
 

Først........

 

Vil vi opfordre alle drenge OG forældre til Fair Play i alle stævnets facetter. Selvfølgelig kommer alle hold for at vinde, men vi skal huske på, at det samtidig skal være en sjov dag for ALLE !

Som spiller er det vigtigt, at man spiller efter reglerne og passer på hinanden. Ingen har behov for at skulle hjem i gips, eller på anden måde i skadet tilstand.

Som forældre er det vigtig, at man opfører sig 'ordentligt' og ikke råber grimt eller overfuser hverken drenge, andre forældre eller dommere.

HUSK på at ALLE medhjælpere og dommere til dette stævne er frivillige medhjælpere, der bruger 2 dage på at være med til at gøre dette stævne til en sjov oplevelse for alle.

I de ældre rækker er der flere rigtige 'sorte' dommere, men det er frivillige der dømmer i de yngre rækker. Lad dommerne passe deres 'arbejde', så vi alle til sidst kan holde fyraften med en god fornemmelse i maven.

BEHANDL ANDRE SOM DU GERNE SELV VIL BEHANDLES !!

 

Hjælp os med at få alle brikker til at falde på plads !

 

Derefter.....

 

Stævneledelse

Spørgsmål før stævnet kan rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Spørgsmål under stævnet skal rettes til stævnekontoret.

 

Parkering

Der er parkeringsmuligheder ved FC Horsens og langs Ternevej, samt ved de nærliggende børnehaver. Se venligst oversigtskortet (Banerne). Anvisninger fra P'vagterne skal UBETINGET følges.

 

Omklædning

I FC Horsens' klubhus. Alle tasker m.v. bedes man tage med ud på banerne og husk at rydde op efter jer, således at omklædningsrummene efterlades pæne og ryddelige til næste hold. Pga. kapaciteten opfordrer vi indenbys hold til, hvis muligheden er der, at klæde om hjemmefra.

 

Ankomst

Alle holdene skal melde deres ankomst i stævnekontoret. Holdenen bedes møde op i god tid, min. 30 min. før deres 1. kamp starter. Stævnekontoret ligger på stævnearealet, se oversigtskortet (Banerne).

 

Toiletter

Der er opsat toiletvogn, som bedes benyttet, herudover er der toiletter i FC Horsens' klubhus, dels ved indgangen og dels i omklædningsrummene. MEN....hold nu stien ren !! Der er andre end dig der skal bruge dem.

 

Salgsboder

Der er diverse salgsboder ude på stævnearealet, se oversigtskort (Banerne).

 

Træningsbolde

Holdene medbringer selv træningsbolde.

 

Spilletid

Dette fremgår af kampprogrammerne.

 

Baneledere

HUSK at fairplay også er, at respektere og acceptere, at baneledere er en vigtig del af spillet for afvikling af kampene. Alle baneledere gør deres ypperste, for at levere en super indsats, men vi ved alle, at der KAN ske fejl - vær venligst overbærende, hvis der skulle ske en enkelt svipser i netop jeres kamp. Bemærk i U7 3-bold skal holdene selv dømme kampene, førstnævnte hold stiller med baneleder.

 

Præmier / præmieoverrækkelse

Der er personlige pokaler til ALLE deltagende drenge.

I 3-mands rækkerne er der max. 5 personlige præmier, i 5-mands rækkerne er der max. 8 personlige præmier og i 8-mands rækkerne er der max. 11 personlige præmier.

Præmieoverrækkelsen er en vigtig del af stævnet for os og for drengene. Vi ved, at der kan opstå en lille 'prop', når mange hold skal have præmier samtidig. Vi afvikler så hurtigt som muligt, men der må påregnes lidt ventetid. Vi håber at forældre, trænere og spillere har forståelse herfor. Der er løbende præmieoverrækkelse. Når holdet har spillet sidste kamp, bedes man hurtigst muligt gå til præmieoverrækkelse.

 

Turneringsafvikling

Kommer nu vi kender de endelige programmer og puljestørrelser

 

Regler

Der spilles efter DBU Jylland Region 3 regler for 3, 5 og 8-mands fodbold. Bemærk dog, at vore baneledere har bemyndigelse til at uddele 5 min. udvisning, hvor holdet så er i undertal. Førstnævnte hold starter med at give bolden op.

 

Trøje-lighed

Ved ens farve trøjer er det 'udeholdet' der trækker i overtrækstrøjerne. Holdene bedes selv medbringe skiftetrøjer/overtrækstrøjer. (i stævnekontoret forefindes dog et par enkelte sæt)

 

Ekstra spiller

Hvis et hold kommer bagud med 3 mål, må holdet sætte en ekstra spiller på banen. Når/hvis holdet efterfølgende scorer og kun er bagud med 2 mål, skal den ekstra spiller igen trækkes ud. Kommer et hold bagud med 6 mål, må der indsættes 2 ekstra spillere osv.

 

Pointlighed i indledende runder (puljer)

Ved pointlighed i indledende pulje fordeles placeringen efter :

1)  Bedste måldifference i alle puljekampe

2)  Flest scorede mål i alle puljekampe

3)  Indbyrdes kamp(e) mellem hold med pointlighed

4)  Straffesparkskonkurrence mellem hold med pointlighed

 

Uafgjort i knald-eller-fald kampene

Ved uafgjort i placeringskampe, kvartfinaler, semifinaler eller finaler går holdene direkte til straffesparkskonkurrence. I første runde sparkes 3 spark. Hvert hold udpeger 3 forskellige straffesparksskytter. Er der stadig uafgjort efter de først 3 spark, skiftes holdene til at sparke et spark hver (med nye spillere) indtil et hold brænder og det andet hold scorer i samme runde. Først når alle holdets spillere, incl. målmanden, har sparket èn gang, må spillere fra første runde igen sparke.

 

FairPlay

Vi lægger MEGET STOR VÆGT på, at stævnet afvikles i en go' ånd og positiv atmosfære. Vi henstiller til, at vore frivillige baneledere bliver taget godt imod og vi skal bede trænere, forældre og spillere om at baneledernes kendelser respekteres og ikke kommenteres højlydt. Der må ikke coaches bag målene. Alle hold hilser på hinanden før kampen, lige som det er naturligt, at man siger tak for kampen.

 

Førstehjælp

Der vil være 2 samaritter på pladsen, hvis uheldet skulle være ude.

 

 

Har du derudover spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig ved stævnekontoret.

 

MEN LAD OS NU ALLE FÅ EN GOD WEEKEND I FODBOLDENS TEGN !!

RIGTIG GO' WEEKEND :)